• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
    • Vil du hjælpe virksomheder på vej
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
    • Arkiv
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Mød os på Madværkstedet 21. og 22. marts

Mød os på Madværkstedet 21. og 22. marts

21. marts 2023

Food & Bio Cluster Denmark deltager på forårets eventmesse Madværkstedet, hvor professionelle fra hele fødevarebranchen mødes i København.

Vi præsenterer innovation og produktnyheder
Vi har inviteret nye fødevare–iværksættere med på messe, og de er alle klar til at prøve kræfter med en messe for netop at præsentere deres spritnye produkter for branchen.

Du kan møde følgende virksomheder

ARENSBAK 
Arensbak er et vinøst alternativ til vin. Emilie Øst-Jacobsen og Bram Kerkhof er teamet bag udviklingen af ARENSBAK. En gourmetdrik der indeholder få kalorier i forhold til vin. Til gengæld er den rig på vitaminer og mineraler


CONNECTING GROUNDS
We up-cycle spent coffee grounds (coffee waste) into a new food ingredient. That’s right, that means that we are creating food without using arable land!

 

GLEAN 
Glean er stiftet af Anja Bindesbøll, som besluttede sig for at lave de første veganske flødeboller
på markedet ved hjælp af aquafaba/kikærtevand, der er en særdeles god æggeerstatning. Udviklingen startede i hendes lille tekøkken på Nørrebro, så i et større professionelt køkken på Amager og nu har hun en café og produktionskøkken på Ægirsgade 46 og stad i Torvehallerne.


KOMBUCHA TIME 
Kombucha er en sprudlende, forfriskende læskedrik fremstillet ved at fermentere the. En gæringsproces hvor mælkesyrebakterier og gær omdanner en sød the til en let sur/ sødlig drik, med en boblende fornemmelse, som opstår naturligt efter tapning på flasker. Kombucha Time er grundlagt af Julie Boye-Hansen, mens hun gik på HTX, efter mange hundrede liter kombucha brygget forældrenes køkken.


FYNT
Økologisk og bæredygtig te


MAC.FERMENTS 
We are passionate about everything fermented. Our mission is to increase the awareness and spread the word about (sustainably) fermented products on community and institutional levels.


MATR FOODS
En ny generation af plantemad. Smag hvad der sker, når passionerede kokke går sammen med naturen og tilbereder fremtidens mad. Opskriften er Matr upcycler uønskede grøntsager og nordiske bælgfrugter, tilsætter naturlige svampesporer og lader dem skabe sund, klimavenlig mad.

 

ANDU / PLANET DAIRY
On a mission to make dairy products that consumers love, with less use of land, less water use, and less CO2. Priced fairly. We love dairy, but we are not bound by tradition. We use modern science to create better dairy without compromise – we promise mouthwatering taste and wholesome nutrition. Our technology uses fewer cows or no cows, combining plants with milk proteins or with proteins coming from precision fermentation.

 

PLHEESE
Et 100% plantebaseret mejeri...

 

RAW CULTURE
Kompromisløs kombucha. Vi ønsker at gøre det gode valg det lette valg. Simply a no brainer.
Friskbrygget kombucha direkte til din dør.


ZIROPA
Folkene bag Ziropa er  drevet af en passion for sirup, men helt grundlæggende ligger kærligheden inden for de naturlige råvarer. De tror på, at sirup og fødevarer generelt smager bedst, når de er lavet på friske naturlige råvarer. Derfor er kvalitet, det vigtigste for Ziropa.


Om Madværkstedet
Madværkstedet afholdes hvert andet år i Lokomotivværkstedet i København og arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne. Messen er eventbaseret hvor de besøgende kan opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt.

Læs mere om Madværkstedet

Vores messedeltagelse arrangeres i regi af
programmet Beyond Beta Incubator Accelerator, Danske Erhvervsfremmebestyrelse, Den Europæiske Union

Mød os på Madværkstedet 21. og 22. marts

Messe


Sted

Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5a

Pris

Gratis / Free

Fra

21. marts 2023 kl. 09:00

Til

22. marts 2023 kl. 17:00

Kontakt

  • Line Gedved Haugaard
  • lha@foodbiocluster.dk
  • 45 21486537

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner.

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
CVR 25666070
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?