09. marts 2023
Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed, men ingen enkeltaktør kan omstille alene da hele værdikæden fra mark til mund hænger sammen. Derfor samler KU SCIENCE og Food & Bio Cluster Denmark hele værdikæden under ét tag til FOOD DAY.
En heldagskonference med spændende forskningsindlæg og debatter om, hvordan vi indfrier de plantebaserede fødevarers store potentiale. Sammen med producenter, virksomheder, organisationer, myndigheder, beslutningstagere, forskere og studerende zoomer vi ind på de afgørende dilemmaer, vi skal løse i fællesskab.
9.30-10.00: Ankomst og registrering
10.00-10.05: Introduktion v. Line Friis Frederiksen, moderator
10.05-10.15: Velkomst v. Katrine Krogh Andersen, dekan på SCIENCE
10.15-10.30: Keynote v. Claus Felby, Senior Vice President, Biotech, Professor, PhD, Novo Nordisk Fonden
10.30-10.45: Keynote v. TBC
10.45-11.00: Towards a sustainable food system: The role of science
Katrine Krogh Andersen, Claus Felby og TBC
11.00-11.20: Regeringens ambitioner for plantebaserede fødevarer v. TBC
11.20-11.50: Praktiske perspektiver på omstillingen til plantebaserede fødevarer
Næste generation: Marie-Louise Lendal, Direktør og medstifter, Tænketanken FREJ
En global markedsleder: Frederik Mejlby, Vice President, Food & Beverages, Novozymes TBC
11.45-13.00: Plantebaseret frokost
13.00-13.45: Delsessioner 1
14.00-14.45: Delsessioner 2
15.00-15.45: Delsessioner 3
15.45-17.00: Netværk – Smag på den plantebaserede fremtid
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
Marmorhallen, KU Science, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg, Danmark
PrisGratis / Free
Fra09. marts 2023 kl. 09:30
Til09. marts 2023 kl. 17:00