• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Roundtable: SMAG i produktudviklingen

Roundtable: SMAG i produktudviklingen

27. september 2022

Dette roundtable er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt! God smag er et yderst vigtigt parameter for at forbrugerne vil købe dit produkt igen.

Du vil bl.a. høre om hvordan Københavns Universitet arbejder med smag i produktudviklingen og få fifs til, hvordan du selv kan gøre. Efterfølgende vil Chr. Hansen givet et oplæg omkring, hvordan de arbejder med smag i deres virksomhed.


Målgruppe: Arrangementer henvender sig primært til fødevare- og drikkevareproducenter i Danmark. 

Roundtable består af to events, dette er det første. Næste event finder sted d. 15. november.

 

FORELØBIGT PROGRAM

09.30 Registrering, kaffe og netværk

10.00 Velkommen, Astrid Pryds Hansen, Food & Bio Cluster Denmark

10.10 Bordet rundt

Navn, virksomhed, hvordan arbejder du/din virksomhed med smag? Hvilke udfordringer oplever I?

10.30 Sensoriske metoder til at arbejde med smag i produktudviklingen, Helene Christine Reinbach, Lektor, Københavns Universitet.

Dette oplæg inkluderer en øvelse, hvor en hurtig sensorisk metode benyttes til at bedømme de sensoriske egenskaber af et nyt plantebaseret produkt udviklet af Ferm FOODS.  

11.30 Workshop, Food & Bio Cluster Denmark

11.45 Frokost og netværk

12.30 Ingrediensindustrien leverer smag til fødevareproducenterne. Hør hvordan Chr. Hansen arbejder med flavor i oste, og hvordan forskellige modningsløsninger har indvirkning på smagen, Marlene Boiesen, Senior Commercial Development Manager, Chr. Hansen

Der vil være en tasting session, hvor vi prøver Chr. Hansens Taste-IT™️ Tool. Her kan du opleve, smagningssessioner bidrage med den videre produktudvikling.

13.45 Opsamling på smagningsøvelse, Københavns Universitet

13.55 Afrunding og opsamling på dagen

14.00 Tak for i dag og på gensyn den 15. november

 

 

Roundtable er en forløber, hvor vi tager pulsen på branchen og undersøger, om der er interesse for en netværksgruppe inden for temaet, som her er smag. Gruppen af deltagere er selv med til at sætte dagsordenen og rammerne.


Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Læs mere om Innovationskraft

Roundtable


Sted

Københavns Universitet, Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg, Danmark

Pris

Gratis / Free

Fra

27. september 2022 kl. 10:00

Til

27. september 2022 kl. 14:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

23. september 2022

Kontakt

  • Astrid Pryds Hansen*
  • aph@foodbiocluster.dk
  • 29815351

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?