• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Vision og mission
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Open Calls
    • Tværgående projekter
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Veje til et grønt og bæredygtigt køkken

Veje til et grønt og bæredygtigt køkken

10. oktober 2022

Vil I gerne arbejde mod et mere grønt og bæredygtigt køkken? Der kan ofte gøres små tiltag i jeres dagligdag, som har stor betydning for jeres bæredygtighed. 

Til arrangementet får du inspiration, og vi arbejder med konkrete handlingsplaner, som passer netop jeres køkken. Vi slutter dagen af med netværk, hvor der vil være mulighed for at besøge små stande og  høre om konkrete redskaber til at gå i en mere bæredygtig retning i jeres køkken.
Vi glæder os til at se jer!

Målgruppe: Arrangementet henvender sig primært til medarbejdere og leder på restauranter og professionelle køkkener.

 

PROGRAM (opdateres løbende)

09.30 Indregistrering og kaffe

10.00 Velkommen og præsentation af dagens program

10.10 Grønt og bæredygtigt køkken – hvad rører sig og hvilke veje kan man gå – FN’s bæredygtighedsmål, Johanne Birn

10.30 Oplæg om det bæredygtige køkken

10.50 Pause

11.05 Oplæg om CO2, madspild og sundhed

11.25 Inspirationsoplæg

12.00 Frokost

12.45 Workshop: hvordan kan I arbejde med bæredygtighed i jeres køkken - der udarbejdes individuelle handleplaner. Facilitator: Johanne Birn

13.45: Opsamling

14.00: Forfriskning, netværk og besøg stande

15.00: Tak for i dag

 

Arrangementet er primært henvendt til deltagere i programmet Fødevarebranchens Kompetenceløft.  Fødevarebranchens Kompetenceløft er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EUs Socialfond.

Veje til et grønt og bæredygtigt køkken

Netværksarrangement / Fokusnetværk


Sted

Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark

Pris

Gratis / Free

Fra

10. oktober 2022 kl. 09:30

Til

10. oktober 2022 kl. 15:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

03. oktober 2022

Kontakt

  • Astrid Pryds Hansen*
  • aph@foodbiocluster.dk
  • 29815351

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?