• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Grønne forretningsplaner

Grønne forretningsplaner

01. juni 2022

Skal den grønne omstilling i små og mellemstore virksomheder rykke, er et vigtigt redskab til at sikre den bæredygtige udvikling, at virksomhederne udarbejder nye grønne forretningsplaner.

Temadag om grønne forretningsplaner, har fokus på fødevarebranchen, men anbefaler værktøjer, som kan bruges bredt af alle virksomheder, som vil arbejde med den grønne omstilling. Tre eksperter på området guider, via foredrag og workshops, deltagerne gennem temaer som cirkulær økonomi, bæredygtighedskompas for selvevaluering, nye markedsvilkår og ditto værdikæder.

TILMELDING:  https://ehsyd.nemtilmeld.dk/11/

Program:

 8.30 –  9.00:  Check in, velkomstkaffe

 9.00 –  9.10:  Velkomst v. Erik Lauritzen, borgmester, Sønderborg Kommune

 9.10 –  9.40:  Kort indflyvning til grøn omstilling i virksomheder

                         v. Gitte Haar, center for cirkulær økonomi

 9.40 – 11.00:  Nye markedsvilkår, cirkulær økonomi og nye værdikæder v. Gitte Haar

11.00 – 11.15:  Kaffepause og netværk

11.15 – 11.45:  Case – fra Food & Bio Cluster v. Conny Hanghøj, Innovation Manager

11.45 – 12.30:  Frokost og netværk

12.30 – 13.00:  Gennemgang af bæredygtighedskompas

                          v. Rebekka Küchler, M.Sc., Hochschule Flensburg

13.00 – 14.00:  Introduktion til bæredygtighed og verdensmål som forretningsmål

                          og nye forretningsmodeller v. Gitte Haar

14.00 – 15.00:  Workshop v. Gitte Haar

15.00 – 15.15:  Kaffepause

15.15 – 16.15:  Opsamling v. Gitte Haar

16.15 – 16.30:  Afrunding

Arrangør:

Positively Produced-partnere, Skærtoft-Skovhau v. Jørgen Bonde og Hanne Risgaard i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland og Food & Bio Cluster Denmark.


TILMELDING:  https://ehsyd.nemtilmeld.dk/11/


Konference


Sted

Alsion, sønderborg, Alsion 2, 6400 Sønderborg, Danmark

Pris

Gratis / Free

Fra

01. juni 2022 kl. 08:30

Til

01. juni 2022 kl. 16:15

Kontakt

  • Knud Hjortlund Hansen
  • khh@foodbiocluster.dk,kpkhansem@gmail.com
  • 2336 4712

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?