• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
    • Inkubation
    • Adgang til finansiering
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
    • Bioressourcer
    • Fødevarer
    • Tværgående projekter
    • Arkiv
    • Samarbejdsprojekter
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?

Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?

18. maj 2022

Vil du som producent gerne sælge dine produkter lokalt - fordi det er bæredygtigt og godt for klimaet? Eller vil du bare gerne skære nogle af de fordyrende mellemled væk, så forbrugerens pris bliver rimelig samtidig med, at du kan sikre din avance?

Vil du som restaurant, café eller kantine gerne sætte lokale råvarer på menuen fordi det er bæredygtigt og bare smager godt?

Så kom og bliv inspireret på Madmødets konference om bæredygtig afsætning af lokale råvarer.

PROGRAM

13.00 Velkommen og introduktion til dagens emne v/ Conny Hanghøj, Senior Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark

13.20 At dyrke og sælge lokalt v/ Kristian Lundgaard-Karlshøj, godsejer Ausumgaard

13.40 Sælg dine varer nemt og overskueligt v/ Malte Johnsen Supplier Relations Manager Pantrii (tidl. Råhandel)

14.00 Coop Crowfunding – platform for salg fra små fødevareproducenter v/ Nicolai Jæpelt, chef for Coop Crowdfunding

14.20 Inddrag forbrugeren v/ Martine Seedorf, bestyrelsesmedlem i Københavns Fødevare Fællesskab

14.40 Fordele og glæder ved at bruge lokale råvarer v/ Bent Graakjær, kok – tidl. Westergaards Hotel

15.15 Kaffepause

15.45 Korte forsyningskæder og forretningsmodeller, agroBRIDGES – et EU-projekt v/ Britt Sandvad, Senior Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark

16.10 Panel debat: Barrierer og potentialer for afsætning af lokale råvarer

16.45 Afslutning og tak for i dag


Se det samlede program for Madmødet her: https://www.madmodet.dk/program-2022/ 

Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?

Konference


Sted

Ausumgaard, Holstebrovej 101, 7560 Hjerm

Pris

Gratis / Free

Fra

18. maj 2022 kl. 13:00

Til

18. maj 2022 kl. 17:00

Kontakt

  • Conny Hanghøj
  • cha@foodbiocluster.dk
  • 50980037

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?