26. august 2021
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Dette møde er det 3. af 4 møder i 2021. Det 4. møde afvikles den 11/11-2021. Alle dage i tidsrummet kl. 10-13.
Dagsorden for den 26/8-21:
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Food & Bio Cluster Danmark og Bordet Rundt
10.15: Breaking News
10.25: Strategi og implementering
11.10: Bio break
11.20: Kommercialisering
12.00: Kompetencenetværksøvelse
(4 af deltagerne har i grupper af 2 personer på forhånd interviewet hinanden om hver deres fødevarespild kompetencer og erfaringer. De fremlægger deres nye viden om den anden.)
Tak for i dag og på gensyn den 11/11-21
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft
Digitalt via Teams
PrisGratis / Free
Fra26. august 2021 kl. 10:00
Til26. august 2021 kl. 13:00