06. maj 2021
Alle taler om det, men kun få gør noget ved det. Hvor svært kan det være? Få styr på dine egne arbejdsgange og inspiration til, hvordan du kan få mere ud af dine råvarer og reducere dit spild. Du får tilmed højere køkkenprocent og derfor er der økonomi i det!
Målgruppe: Medarbejdere i storkøkkener
Dette event indgår i det digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i storkøkkener". Læs mere om det i bunden af siden*.
PROGRAM
14.00 Velkommen til kompetenceforløbet!
Lene Vietz, Hotel- og Restaurantskolen
14.10 Vi GØR en forskel - sammen. Om foreningen Refood Label
v/ Lars Brødsgaard, bestyrelsesmedlem og medstifter af foreningen
14.25 Q&A
14.35 Bedre køkkenprocent – udnyt råvaren
Rune Friberg, Tidl. Ejer af Restaurant BioMio og Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef, Restaurant BioMio
15.20 SKRÆL er ikke skrald – sådan gør vi i vores kantiner, og derfor gør vi det
Michael Folmann
15.40 Q&A
15.50 Opsamling
16.00 Tak for i dag og på gensyn!
Der kan forekomme ændringer i programmet.
Dagens vært:
Lene Vietz, Hotel- og Restaurantskolen
Moderator:
Heidi Høy Dyrholm, Food & Bio Cluster Denmark
Teknik:
Mødet vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse.
--
*Dette event er en del af:
DIGITALT FORLØB: UDNYT RESSOURCERNE OG NEDBRING MADSPILD I STORKØKKENER
I dette forløb tilbyder vi 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.
Målgruppe: Medarbejdere i storkøkkener
Forløbet strækker sig over maj-november 2021.
Modul 1 (5. maj kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens trends inden for buffeter
Modul 4 (7. sept. kl. 14-16): Bæredygtighed og emballage
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkener
Forløbet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Refood Label og Innovationsprogrammet Innovationskraft.
Online
PrisGratis / Free
Fra06. maj 2021 kl. 14:00
Til06. maj 2021 kl. 16:00