• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Vis aktiviteter
  • Du er her:
  • Events

Udnyttelse af hele råvaren - Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer

Udnyttelse af hele råvaren - Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer

06. maj 2021

Alle taler om det, men kun få gør noget ved det. Hvor svært kan det være? Få styr på dine egne arbejdsgange og inspiration til, hvordan du kan få mere ud af dine råvarer og reducere dit spild. Du får tilmed højere køkkenprocent og derfor er der økonomi i det!

Målgruppe: Medarbejdere i storkøkkener 

Dette event indgår i det digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i storkøkkener". Læs mere om det i bunden af siden*.

PROGRAM

14.00   Velkommen til kompetenceforløbet!
            Lene Vietz, Hotel- og Restaurantskolen
14.10   Vi GØR en forskel - sammen. Om foreningen Refood Label
           v/ Lars Brødsgaard, bestyrelsesmedlem og medstifter af foreningen
14.25  Q&A
14.35  Bedre køkkenprocent – udnyt råvaren
           Rune Friberg, Tidl. Ejer af Restaurant BioMio og Marco Hultmann, tidl. Køkkenchef, Restaurant BioMio
15.20  SKRÆL er ikke skrald – sådan gør vi i vores kantiner, og derfor gør vi det
           Michael Folmann
15.40  Q&A
15.50  Opsamling  
16.00  Tak for i dag og på gensyn!

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Dagens vært:
Lene Vietz, Hotel- og Restaurantskolen

Moderator:
Heidi Høy Dyrholm, Food & Bio Cluster Denmark 

Teknik:
Mødet vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse. 

 

--

*Dette event er en del af: 
DIGITALT FORLØB: UDNYT RESSOURCERNE OG NEDBRING MADSPILD I STORKØKKENER 

I dette forløb tilbyder vi 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.  

Målgruppe: Medarbejdere i storkøkkener 

Forløbet strækker sig over maj-november 2021. 

Modul 1 (5. maj kl. 14-16) :  Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens trends inden for buffeter
Modul 4 (7. sept. kl. 14-16): Bæredygtighed og emballage
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkener

Forløbet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Refood Label og  Innovationsprogrammet Innovationskraft.  

Udnyttelse af hele råvaren - Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer

Workshop


Sted

Online

Pris

Gratis / Free

Fra

06. maj 2021 kl. 14:00

Til

06. maj 2021 kl. 16:00

Tilmelding

Klik her for at tilmelde

Tilmeldingsfrist

05. maj 2021

Kontakt

  • Heidi Høy Dyrholm
  • hhd@foodbiocluster.dk
  • +4560110363

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?