• Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
Food Bio Cluster Denmark

Menu

  • Forside
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden
  • Om os
    • Om os
    • Bestyrelse
    • Partnere bag
    • Job
    • Presserum
  • Kontakt
    • Dansk
    • English
  • Medlemmer
    • Bliv medlem
    • Medlemsfordele
    • Samarbejdsprojekter
  • Services
    • Digital Masterclasses
    • Members & Co
  • Events
  • Nyheder
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Netværk
  • Projekter
  • Live webinar
  • Viden


  • Du er her:
  • Forside
  • / Events
  • / Præsentationer fra events
  • Du er her:
  • Events

Præsentationer fra afholdte events


26. oktober 2020: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser

 

Intro til RM Bio-seminar
v/Michael Støckler, Food & Bio Cluster Denmark

Udvikling af en græsproteinfabrik i GreenLab Skive
v/Mette Lübeck, Aalborg Universitet

Ny teknik til at høste enggræs til bioraffinering
v/Ole Green, AgroIntelli

Koncept for græsproteinfabrik
v/Mads Busk Larsen, R&D

Fødevareingredienser fra grøn bioraffinering
v/Trine Kastrup Dalsgaard, AU-FOOD, Aarhus Universitet

Biobaserede vækstsubstrater til planteproduktion
v/Søren Ugilt Larsen og Jørgen Hinge, Teknologisk Institut

KLID
v/Anne Christine Hastrup, Teknologisk Institut

Alger til kvægfoder
v/Jørgen Hinge, Teknologi Institut

Rationel bjærgning og håndtering af efterafgrøder og halm til biogasproduktion
v/Kurt Hjort-Gregersen, Teknologisk Institut

Demonstration af biologisk forbehandling af biomasse
v/Karsten Kristoffersen, Kriska Biotech ApS

Demonstration af teknologier til forbehandling af halm og fjernelse af sand
v/Henrik B. Møller, Eva Balaguer Moya og Lu Feng, Aarhus Universitet, og Peter Damgård Nielsen og Svend Hoff, Advanced Substrate Technologies A/S

Næringsstoffordeling ved forskellige metoder til separation af afgasset gylle
v/Søren Ugilt Larsen, Teknologisk Institut

Oversigt over teknologier til optimering af biogasproduktion af tungtomsættelig biomasse
v/Henrik B. Møller, Aarhus Universitet

Sådan har virksomhederne taget imod udviklingsprogrammet
v/Martin Thorsøe, Aarhus Universitet

Bioøkonomiske tiltag på vejen mod bæredygtighedsmålene
v/Tommy Dalgaard, Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet

Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Vi er den samlende platform for innovation og vækst i klyngen – for danske og internationale virksomheder og videninstitutioner

Food & Bio Cluster Denmark

c/o Agro Food Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Tlf.:  8999 2500
info@foodbiocluster.dk

 

Adresser til øvrige hubs her

TILMELD NYHEDSBREV

Få nyt fra Food & Bio Cluster Denmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant fra den danske fødevare- og bioressourceklynge.

Food & Bio Cluster Denmark

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage Food & Bio Cluster Denmarks nyhedsbrev med nyt om events, projekter, puljer og andet relevant inden for den danske fødevare- og bioressourceklynge. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hvert nyhedsbrev.
Hold dig opdateret!

Cookieinformation
Persondatapolitik og oplysninger

 

 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?